U kunt bij Daan terecht voor de volgende zaken:

  • interieur en meubel ontwerpen
  • meubels op maat
  • bouwbegeleiding
  • technische tekeningen
  • lichtplannen

U wilt een ontwerp?
Een interieur ontwerp wordt naar gelang de grootte van het project onderverdeeld in verschillende fasen. (klik hier voor een uitgebreide omschrijving van een ontwerpproces)
U kunt zelf bepalen tot welk punt u begeleiding nodig heeft.
Alle ontwerpen worden voorzien van 3D beelden van de nieuwe situatie, technische tekeningen en materialen.

U wilt een meubel?
Het goed meubelontwerp ontstaat vanuit uw functionele wensen en ideeën.
Er worden tekeningen gemaakt van de plannen zodat u een beeld krijgt van uw project.
Niets is te groot of te klein, of het nu gaat om een badkamer kastje, een keuken met kookeiland of een kast op maat in een lastige hoek.

Wilt u weten wat Daan voor u kan betekenen?
Belt u dan gerust voor een vrijblijvende en kosteloze afspraak.

Toelichting voor particuliere opdrachtgevers.
Bij een woning vindt Daan het belangrijk dat de woonomgeving de identiteit van bewoner(s) uitademt. Het ontwerp is een mix van uw smaak, fascinaties en wooneisen, de al aanwezige bezittingen, de architectonische ruimte en de toevoeging van Daan als ontwerper. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het budget.

Toelichting voor zakelijke opdrachtgevers.
Bij de herinrichting van een zakelijke omgeving wordt er eerst een duidelijke profielschets van het bedrijf vastgesteld; wat is de identiteit en wat zijn de ambities?
Dit profiel vormt de basis van het ontwerp. Er zijn verschillen in aanpak tussen kantoren, publieke ruimten, restaurants, clubs, winkels etc. Het ene interieur moet spannend en uitdagend zijn, het andere warm en stil. Sommige interieurs moeten prikkelen en inspireren, andere moeten duurzaam en tijdloos zijn. Een goed ontworpen interieur heeft invloed op de emotie van mensen en draagt bij aan de productiviteit van het werkend personeel, de verkoop in een winkel of het herstel van een patiënt.